Svenska (Sverige)English (United Kingdom)
MARKNADS- & AFFÄRSMATERIAL

Affärs- & Marknadsanalys

CMG:s arbetssätt inom området är mycket eftertraktat. Vi arbetar mot privata idébärare / företag till större organisationer som ALMI NORD och Luleå Näringsliv AB. Behöver Du eller Din kund hjälp inom detta område kan vi erbjuda en fullständig analys på det affärsområde som din produkt/tjänst ska finnas i.

 

- Vilka är företagets kunder?

- Hur ser marknaden ut?

- Vilka är konkurrenterna?

- Hur arbetar konkurrenterna?

Kan vara några av frågeställningarna.

 

För en lyckad satsning med en produkt, tjänst eller en service eller ett nytt företag måste man utgå från marknaden. Vi hjälper dig att hitta rätt.

 

Affärs- & Marknadsplan

Denna verksamhet utgör en verklig basfunktion inom CMG management AB.  Genom åren har vi haft många uppdrag och kommer även fortsättningsvis att satsa på detta område. CMG management har en bred kompetens inom området.

 

CMG management AB har tagit fram ett flertal affärs-/marknadsplaner till små och medlestora företag. Vi har haft glädjen att följa med i utvecklingen hos våra kunder – från projektidé till fullfärdigt företag.

 

Marknadsföring

Baserat på vår erfarenhet av kvalificerat säljarbete och marknadsföring inom både svenska som utländska företag ser vi oss som en respekterad aktör inom området. Marknadsföring är en av grundfaktorerna för framgångsrika företag inriktade på både nationell försäljning och export

 

Nyheter

2010-04-27

CMG Management AB har slutit ramavtal som affärskonsult med Energimyndigheten

Samarbetspartners

 

ALMI Företagspartner Nord

Luleå Näringsliv AB

Småbolagsknuten